fbpx

Deze privacyverklaring is opgesteld door de kampstaf van Kamp BETA. Kamp BETA het officiële introkamp van Avans hogeschool Breda.

Mocht u vragen hebben over deze privacyverklaring, kunt u een mail sturen naar kampstaf@kampbeta.nl.

Persoonsgegevens

Hieronder vindt u een overzicht van de gegevens die we voor Kamp BETA verwerkt worden. Ook geven we aan waarvoor deze gegevens gebruikt worden.

  • Voornaam Registratie Kamp BETA
  • Tussenvoegsels Registratie Kamp BETA
  • Achternaam Registratie Kamp BETA
  • Geslacht Registratie Kamp BETA en indeling slaapplaatsen
  • Geboortedatum Leeftijd tijdens kamp voor leeftijdsverdeling
  • Adres Postadres
  • Huisnummer Postadres
  • Postcode Postadres
  • Woonplaats Postadres
  • E-mailadres Informatie over Kamp BETA verspreiden via de mail
  • Opleiding Indeling op de donderdag
  • Telefoonnummer Dit zal gebruikt worden om een WhatsApp groep aan te maken met je mentorgroep en hierop kan je gebeld worden door leden van de kampstaf als dit nodig is.
  • Telefoonnummer ICE In geval van nood kan hierop gebeld worden wanneer dat nodig is.
  • Allergie Hier wordt rekening mee gehouden in het programma/catering
  • Medicijngebruik Dit is belangrijk voor het geval dat er iets aan de hand is
  • Dieet Hier wordt rekening mee gehouden door de catering
  • Zwemdiploma Dit is belangrijk voor het moment dat we gaan zwemmen
  • Kledingmaat Voor het bestellen van de T-shirts
  • Foto’s Voor marketingdoeleinden en voor iedereen die mee gaat op Kamp BETA. Het gaat hier om foto’s die tijdens Kamp BETA gemaakt worden op de verschillende locaties.

Delen van de persoonsgegevens

Enkel gegevens die betrekking hebben op het eten, zullen gedeeld worden met de cateraar. De cateraar zal hiermee rekening houden met het eten. Bij de cateraar zal enkel de naam en dieetwens bekend zijn om zo voor iedereen het goede eten te kunnen serveren. Wanneer de kampstaf het nodig acht kunnen gegevens zonder toestemming gedeeld worden met Avans hogeschool.

Verdere gegevens zullen zonder toestemming van u niet gedeeld worden met anderen.

Rechten op inzage/wijziging persoonsgegevens

Voor alle deelnemers zal het mogelijk zijn om eigen gegevens op te vragen bij de kampstaf. Daarnaast is het mogelijk om deze gegevens te wijzigen zolang dit geen consequenties heeft voor eventuele gedane reserveringen/bestellingen.

Mocht u persoonsgegevens willen inzien of wijzigen, kunt u een mail sturen naar kampstaf@kampbeta.nl.

Hoe lang bewaren we alle gegevens?

Alle gegevens zullen tot het eind van Kamp BETA in het bezit blijven van de kampstaf. Na afloop zullen enkele gegevens beschikbaar blijven voor de toekomstige kampstaf. De gegevens die niet doorgegeven worden aan de komende kampstaf zullen verwijderd worden door de huidige kampstaf.

De gegevens die na Kamp BETA worden doorgegeven aan de toekomstige kampstaf zijn:

Geslacht
Om inzichtelijk te maken wat de man/vrouw verhouding was tijdens het kamp.
Geboortedatum

Om de leeftijdsverdeling inzichtelijk te krijgen.

Opleiding

Om de verdeling tussen de opleidingen en academies inzichtelijk te krijgen.

Wel of geen fiets gehuurd

Om in te kunnen schatten hoeveel fietsen besteld moeten gaan worden.

Kledingmaat

Om in te kunnen schatten hoeveel shirts van bepaalde maten besteld moeten gaan worden.

Foto’s

Voor marketingdoeleinden de komende jaren en deze kunnen ook gedeeld worden met iedereen die mee is geweest met Kamp BETA.

Deze gegevens zullen bij het doorgeven niet meer aan elkaar te koppelen zijn, maar puur informatief voor de komende kampstaf. Hierboven is ook aangegeven waarom dit voor de komende kampstaf van belang is. Deze informatie zal dus bijdragen aan de komende organisaties van Kamp BETA.

Beveiliging persoonsgegevens

Kamp BETA neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via kampstaf@kampbeta.nl.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer u het niet eens bent met de bovenstaande privacyverklaring.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de cookie policy.

Sluiten